Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb and ginger crème brûlée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
piece fresh ginger2 cm
-
rhubarb cut into slices (1 cm)250 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle100 g
-
orange zest no white pith1 tsp
-
pouring (whipping) cream600 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolks7
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
35.8 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
1483.5 kJ /
354.6 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
18.4 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Sous-vide Honeyed Figs
1 godz.
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 godz.
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 godz. 45 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 godz.
Salmon and fennel risotto
30 min