Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb and ginger crème brûlée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
piece fresh ginger2 cm
-
rhubarb cut into slices (1 cm)250 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle100 g
-
orange zest no white pith1 tsp
-
pouring (whipping) cream600 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolks7
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
35.8 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
1483.5 kJ /
354.6 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
18.4 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meringues
5 godz.
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Christmas mince pies
1 godz. 40 min
Sticky toffee puddings
1 godz.
Pear and ginger paste
26 godz. 25 min
Figs with spiced custard and nougat cream
40 min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 godz. 5 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min
Gluten free fruit mince pies
1 godz. 15 min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Brandy Sauce
10 min