Ravioli di Santo Stefano

Ravioli di Santo Stefano

5.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porzioni

Składniki

Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano a tocchetti
    80 g
  • di acqua
    500 g
  • di spinaci baby freschi
    500 g
  • di sale
    5 g
  • di ricotta fresca, ben scolata
    250 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Pasta fresca
  • di farina tipo 00 + q.b.
    300 g
  • uova
    3
  • olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
Terminare la preparazione
  • di burro
    100 g
  • foglie di salvia fresca
    6

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 486.5 kcal / 2035.3 kJ
Białko 20.1 g
Tłuszcz 27.2 g
Węglowodany 43 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 14.6 g
Sód 662.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...