Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di cioccolato fondente
- 100 g di mandorle
- 80 g di burro, a pomata
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
- 20 g di latte
- 100 g di farina
- 15 g di semi di sesamo, tostati
- 1 uovo, sbattuto con la forchetta
- 2 cucchiaini di latte
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 892 kJ / 213 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 17.3 g
- Tłuszcz
- 13.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.1 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 152.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
25 Std.
Impasto per pane veloce
45min
Pane lenticchie, ceci e semi misti
9 Std.
Pop corn di patate
1h 30min
Frullato fresco mela, anguria e zenzero
10 min
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40min
Alberello di biscotti cacao e peperoncino
2h
Biscotti con semi di girasole
1h
Focaccia alla curcuma
3h 30min
Biscotti di vetro segnaposto
2h
Chips mais e lenticchie
35 Min
Biscotti pan di zenzero (vegan)
1h 30min