Focaccia della Befana

4.8 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
12 porzioni

Składniki

  • 170 g di latte
  • 80 g di zucchero (vedere consigli)
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 250 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 250 g di farina manitoba
  • 80 g di burro freddo, a pezzi
  • 2 uova medie
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 60 g di uvetta sultanina
  • 40 g di frutta candita mista
  • 1250 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 1 albume
    2 cucchiai di latte
  • 20 g di granella di zucchero

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 34.5 mg
Białko 6.7 g
Kalorie 1190 kJ / 284.4 kcal
Tłuszcz 7.3 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Węglowodany 48.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...