Tagliatelle tricolore

Tagliatelle tricolore

5.0 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

Pasta bianca
  • di farina tipo 0 + q.b.
    150 g
  • uovo
    1
  • di acqua
    25 g
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
Pasta rossa
  • di farina tipo 0
    150 g
  • uovo
    1
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
  • di concentrato di pomodoro
    40 g
Pasta verde
  • di farina tipo 0
    200 g
  • di foglie di spinaci freschi
    50 g
  • uovo
    1
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 602.1 kcal / 2519 kJ
Białko 17.9 g
Tłuszcz 14.8 g
Węglowodany 96.8 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 82.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...