Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta bianca
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 uovo
- 25 g di acqua
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Pasta rossa
- 150 g di farina tipo 0
- 1 uovo
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 40 g di concentrato di pomodoro
Pasta verde
- 200 g di farina tipo 0
- 50 g di foglie di spinaci freschi
- 1 uovo
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2519 kJ / 602.1 kcal
- Białko
- 17.9 g
- Węglowodany
- 96.8 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 82.6 mg
Alternatywne przepisy
Yogurt ai mirtilli (TM6)
12h
Pinsa farcita
3h
Pane intrecciato timo e limone
4 Std.
Gelato leggero alle albicocche
10 Min
Tartufi al caffeè
Brak ocen
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40 min
Plumcake colomba di Pasqua
2 Std.
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h
Focaccia a bastone
5h
Confettura di prugne e mele
1 Std.
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2 Std.