Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g di riso
- 300 g di farina senza glutine per pane (mix previsto da prontuario)
- 2 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua ghiacciata
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1794 kJ / 429 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 88.3 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 494 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crêpes (senza glutine)
50 Min
Pane senza glutine
2 Std. 45 Min
Mini plumcake allo yogurt (senza glutine)
40min
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2hod. 55min
Burger buns (senza glutine)
5h
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pasta biscotto (senza glutine)
1 Std.
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2hod. 55min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min