Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 500 g di agretti
- 50 g di scalogno a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 478.8 kJ / 114.5 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 10.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 394.3 mg
Alternatywne przepisy
Contorno di taccole al pomodoro
40min
Contorno di friggitelli
30min
Contorno di cavolo nero
20min
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1h
Contorno di verza
35min
Frittata di agretti
1h
Contorno di carciofi alla menta
1 Std. 10 Min
Fagiolini in gremolada
30min
Contorno di radicchio, uvetta e pinoli
15min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Puntarelle alla romana
15min
Salmone con cavolo cappuccio saporito e contorno di patate
45min