Lemon Rice
TM6 TM5

Lemon Rice

5.0 ( 3 oceny )

Składniki

  • 2 tsp gingelly oil
  • 1 tsp mustard seeds
  • 1 tsp urad dhall
  • 1 tsp chana dhal soaked for 20 minutes, drained
  • 2 sprigs curry leaves deveined
  • ½ tsp ground turmeric
  • 1 pinch asafoetida
  • 1 tsp salt adjust to taste
  • 20 g roasted peanuts with skin, plus extra for garnishing
  • 20 g roasted cashew nuts without skin, plus extra for garnishing
  • 450 g cooked rice (type Basmathi) (see tip)
  • 60 g lime juice
    lub lemon juice

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
160 kcal / 671 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
22 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
610 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy