Lemon Rice
TM6 TM5

Lemon Rice

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 2 tsp gingelly oil
  • 1 tsp mustard seeds
  • 1 tsp urad dhall
  • 1 tsp chana dhal, soaked for 20 minutes, drained
  • 2 sprigs curry leaves, deveined
  • ½ tsp ground turmeric
  • 1 pinch asafoetida
  • 1 tsp salt, adjust to taste
  • 20 g roasted peanuts, with skin, plus extra for garnishing
  • 20 g roasted cashew nuts, without skin, plus extra for garnishing
  • 450 g cooked rice (type Basmathi) (see tip)
  • 60 g lime juice
    lub lemon juice

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
671 kJ / 160 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
1 g
Sód
610 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy