Urządzenia i Akcesoria
Mussels in white wine and cream sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
onions cut in halves220 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil45 g
-
mussels, shells scrubbed and de-bearded1000 g
-
dry white wine150 g
-
salt1 pinch
-
ground pepper1 pinch
-
single cream, approx. 18% fat100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
935 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pig's Stomach And White Pepper Soup
Brak ocen
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Gochujang seafood risotto
1 godz.
Chicken stock powder
6 godz. 35 min
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1 godz.
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Scallops with pea purée
25 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min