Urządzenia i Akcesoria
Mussels in white wine and cream sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
onions cut in halves220 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil45 g
-
mussels, shells scrubbed and de-bearded1000 g
-
dry white wine150 g
-
salt1 pinch
-
ground pepper1 pinch
-
single cream, approx. 18% fat100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
935 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 godz. 40 min
Irish Seafood Chowder
55 min
Moroccan harira and chicken soup
1 godz.
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Beef Wellington (Ben)
10 godz. 10 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 godz.
Sous-Vide Salmon
1 godz.