Urządzenia i Akcesoria
Fresh Prawn Spring Rolls
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
carrots peeled, cut in sticks (5 cm x 5 mm)40 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water1300 g
-
fresh green beans ends removed, cut in long pieces8
-
rice vermicelli (approx. 40 g), briefly rinsed with water to soften, cut in small sections (5 cm)1 bunch
-
large raw prawns, peeled deveined8
-
spring roll rice paper8 pieces
-
iceberg lettuce cut in shreds8 leaves
-
fresh coriander (opcjonalnie) leaves only, plus 1 sprig roughly chopped leaves for garnishing (optional)3 sprigs
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded½
-
caster sugar2 Tbsp
-
lime juice2 Tbsp
-
fish sauce2 Tbsp
-
rice vinegar1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
743 kJ /
177 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef rendang
6 godz. 20 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Mango on Coconut Sticky Rice
55 min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 min
Kuih Sago (Steamed Sago Cake)
1 godz. 20 min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 godz.
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Hot and Sour Prawn Soup
15 min
Tom Yum Paste
45 min
Vietnamese Beef Pho
1 godz. 45 min