Urządzenia i Akcesoria
Fresh Prawn Spring Rolls
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
carrots peeled, cut in sticks (5 cm x 5 mm)40 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water1300 g
-
fresh green beans ends removed, cut in long pieces8
-
rice vermicelli (approx. 40 g), briefly rinsed with water to soften, cut in small sections (5 cm)1 bunch
-
large raw prawns, peeled deveined8
-
spring roll rice paper8 pieces
-
iceberg lettuce cut in shreds8 leaves
-
fresh coriander (opcjonalnie) leaves only, plus 1 sprig roughly chopped leaves for garnishing (optional)3 sprigs
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded½
-
caster sugar2 Tbsp
-
lime juice2 Tbsp
-
fish sauce2 Tbsp
-
rice vinegar1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
743 kJ /
177 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 godz. 25 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 min
Immune Booster
10 min
Chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min
Som tum (Thai green papaya salad)
20 min
Vietnamese Beef Pho
1 godz. 45 min
Asian Vinaigrette
5 min
Miso Soup with Vegetables
30 min