Urządzenia i Akcesoria
Fresh Prawn Spring Rolls
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
carrots peeled, cut in sticks (5 cm x 5 mm)40 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water1300 g
-
fresh green beans ends removed, cut in long pieces8
-
rice vermicelli (approx. 40 g), briefly rinsed with water to soften, cut in small sections (5 cm)1 bunch
-
large raw prawns, peeled deveined8
-
spring roll rice paper8 pieces
-
iceberg lettuce cut in shreds8 leaves
-
fresh coriander (opcjonalnie) leaves only, plus 1 sprig roughly chopped leaves for garnishing (optional)3 sprigs
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded½
-
caster sugar2 Tbsp
-
lime juice2 Tbsp
-
fish sauce2 Tbsp
-
rice vinegar1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
743 kJ /
177 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and Sweet Potato Fritters
1h
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1h
Indochine Chicken Salad
1h 20 min.
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40 min.
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 min.
Som tum (Thai green papaya salad)
20 min.
Sicilian Prawn Salad
40 min.
Vietnamese Beef Pho
1h 45 min.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min.
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min.
Thai Green Curry Chicken
30 min.
Green Curry Chicken
55 min.