
Urządzenia i Akcesoria
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 7 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Piri Piri Sauce
-
garlic cloves3
-
fresh Fresno chilies stems removed, halved4
-
dried 'chile de árbol' chilies to taste2 - 4
-
smoked paprika½ tsp
-
coarse salt1 tsp
-
dried oregano½ tsp
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
red wine vinegar1 ½ oz
-
whole chicken spatchcocked (see Tip)53 oz
Vegetable Salad and Grilling
-
mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (2 in.)16 oz
-
mayonnaise3 ½ oz
-
salt (opcjonalnie) to taste¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Dijon mustard1 ½ tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
876 kcal /
3665 kJ
Białko
65 g
Tłuszcz
63 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
904 mg