Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
TM6 TM5

Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad

4.9 (39 ocen)

Składniki

Piri Piri Sauce

  • 3 garlic cloves
  • 4 fresh Fresno chilies, stems removed, halved
  • 2 - 4 dried 'chile de árbol' chilies, to taste
  • ½ tsp smoked paprika
  • 1 tsp coarse salt
  • ½ tsp dried oregano
  • 3 ½ oz extra virgin olive oil
  • 1 ½ oz red wine vinegar
  • 53 oz whole chicken, spatchcocked (see Tip)

Vegetable Salad and Grilling

  • 16 oz mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (2 in.)
  • 3 ½ oz mayonnaise
  • ¼ tsp salt, to taste (opcjonalnie)
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 ½ tbsp Dijon mustard

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3665 kJ / 876 kcal
Białko
65 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
63 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Błonnik
4 g
Sód
904 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy