Urządzenia i Akcesoria
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 7 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Piri Piri Sauce
-
garlic cloves3
-
fresh Fresno chilies stems removed, halved4
-
dried 'chile de árbol' chilies to taste2 - 4
-
smoked paprika½ tsp
-
coarse salt1 tsp
-
dried oregano½ tsp
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
red wine vinegar1 ½ oz
-
whole chicken spatchcocked (see Tip)53 oz
Vegetable Salad and Grilling
-
mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (2 in.)16 oz
-
mayonnaise3 ½ oz
-
salt (opcjonalnie) to taste¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Dijon mustard1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
904 mg
Białko
65 g
Kalorie
3665 kJ /
876 kcal
Tłuszcz
63 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 godz. 30 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Spicy tomato salsa (dakkous)
15 min
Chicken Shawarma Bowl
1 godz.
Southern Fried Chicken
50 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 godz. 25 min
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1 godz. 5 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min