
Urządzenia i Akcesoria
Korean Fried Chicken
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
4 portion
Składniki
Chicken
-
garlic cloves2
-
ginger, fresh peeled, and thinly sliced½ inch
-
all purpose white flour70 g
-
cornstarch2 tbsp
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
chicken wings995 g
Sauce
-
garlic clove5
-
ginger, fresh peeled and thinly sliced3 cm
-
golden brown sugar45 g
-
rice vinegar60 g
-
honey60 g
-
Korean chilli paste to taste30 - 60 g
-
ketchup30 g
-
soy sauce, dark15 g
-
sesame oil15 g
-
vegetable oil for deep frying
-
sesame seed, any colour to garnish1 tbsp
-
green onions thinly sliced, to garnish2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
744.7 kcal /
3116 kJ
Białko
48.6 g
Tłuszcz
38.7 g
Węglowodany
51.2 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Sód
1903.5 mg