Urządzenia i Akcesoria
Irish Seafood Chowder
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
mussels, in the shell, rinsed, scrubbed and beards removed35 oz
-
yellow onions cut into pieces4 ½ oz
-
pancetta diced (¼ in.)2 oz
-
seafood stock18 oz
-
russet potatoes peeled, cubed (1 in.)20 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
heavy whipping cream8 oz
-
cod fillet diced (1 in.)6 oz
-
salmon diced (1 in.)6 oz
-
fresh thyme divided (4 sprigs leaves only, plus 2 sprigs to garnish)6 sprigs
-
fresh baguette to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1682 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Penne with mussels
1 godz. 5 min
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40 min
Gold Pineapple Te Fiti
10 min
Wildberry Jam
1 godz.
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2 godz. 45 min
Gravlax
72 godz. 30 min
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15 min
Dr. Pop BBQ Sauce
1 godz. 5 min
Cholent
4 godz. 50 min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 godz. 20 min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 godz.
Boston Clam Chowder
55 min