Urządzenia i Akcesoria
Irish Seafood Chowder
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
mussels, in the shell, rinsed, scrubbed and beards removed35 oz
-
yellow onions cut into pieces4 ½ oz
-
pancetta diced (¼ in.)2 oz
-
seafood stock18 oz
-
russet potatoes peeled, cubed (1 in.)20 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
heavy whipping cream8 oz
-
cod fillet diced (1 in.)6 oz
-
salmon diced (1 in.)6 oz
-
fresh thyme divided (4 sprigs leaves only, plus 2 sprigs to garnish)6 sprigs
-
fresh baguette to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1682 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide fish with lemon and herbs
1 godz. 15 min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Sesame Cold Noodles
Brak ocen
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Steak Tartare
15 min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50 min
Hearty seafood chowder
45 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 godz.
Lasagna
2 godz. 30 min