Urządzenia i Akcesoria
Irish Seafood Chowder
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
mussels, in the shell, rinsed, scrubbed and beards removed35 oz
-
yellow onions cut into pieces4 ½ oz
-
pancetta diced (¼ in.)2 oz
-
seafood stock18 oz
-
russet potatoes peeled, cubed (1 in.)20 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
heavy whipping cream8 oz
-
cod fillet diced (1 in.)6 oz
-
salmon diced (1 in.)6 oz
-
fresh thyme divided (4 sprigs leaves only, plus 2 sprigs to garnish)6 sprigs
-
fresh baguette to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1682 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Mushroom-Stuffed Potato Patties
1 godz.
Cajun Gumbo
1 godz. 30 min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 godz.
Cream of Crab Soup
45 min
Jambalaya, Spicy Soup and Fruit Crumble
1 godz. 45 min
Manhattan Clam Chowder
55 min
Mustard-Dill Sauce
2 godz. 15 min
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min