Urządzenia i Akcesoria
Chicken casserole with saffron and orange
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
2 portions
Składniki
-
orange preferably organic, zest and juice only1
-
ground coriander1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
ground ginger1 pinch
-
chicken (1 whole chicken, see tip)650 g
-
courgettes cut into slices200 g
-
fine salt1 tsp
-
onions cut into pieces150 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
dry white wine100 g
-
saffron powder1 sachet
-
200 g water, + 1 tsp chicken stock paste, homemadechicken stock200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
52 g
Kalorie
2899 kJ /
693 kcal
Tłuszcz
42.5 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
17.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5 godz. 15 min
Fish soup
40 min
Ground Meat
35 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 godz.
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 godz. 40 min
Cheese pies
1 godz. 25 min
Baked spinach and eggs
35 min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Baked spinach and eggs
40 min
Steamed Whole Fish
45 min