Urządzenia i Akcesoria
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
water1040 g
-
light soy sauce60 g
-
mirin (see tip)30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
frozen edamame beans shelled250 g
-
dried soba noodles250 g
-
toasted sesame seeds2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1451.7 mg
Białko
16 g
Kalorie
1401.9 kJ /
335.1 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
53.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 min
Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk
45 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Brown Rice Congee
30 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Chicken Congee
1 godz. 30 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Tomato-egg drop soup
20 min
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
4 godz.
Korean Ramen with Tofu
50 min