Urządzenia i Akcesoria
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves20 g
-
fresh green chillies deseeded2
-
fresh ginger cut in cubes2 cm
-
olive oil50 g
-
ground coriander1 ½ heaped tsp
-
ground cumin1 ½ heaped tsp
-
ground fennel½ heaped tsp
-
ground turmeric¼ heaped tsp
-
garam masala½ heaped tsp
-
mung beans (dhall) soaked overnight and drained150 g
-
tomatoes cut in quarters200 g
-
water350 g
-
carrots cut in slices (1 cm)100 g
-
onions (approx. 1 onion), cut in slices80 g
-
coconut milk50 g
-
salt adjust to taste2 heaped tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1104 kJ /
264 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 min
Sambhar Masala
25 min
Aloo Gobi
20 min
Sambhar
1 godz. 5 min
Potato Peratal
40 min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9 godz. 10 min
Vegetable Sambar
35 min
Lion's Mane Mushroom Curry
45 min
Chhole (chickpea curry) and rice
45 min
Idli
15 godz. 40 min
Rasam
20 min
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
16 godz.