Urządzenia i Akcesoria
Avocado Pesto Orecchiette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
water for cooking pasta
-
orecchiette pasta500 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves plus extra roughly chopped for garnishing20 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chillies halved, deseeded (if desired), to taste1 - 2
-
almonds60 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
avocados ripe, cut in pieces, plus 1 avocado sliced (1 cm) for garnishing2
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
olive oil50 g
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
2627 kJ /
628 kcal
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato Rice Balls
40 min
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40 min
Pasta alla Puttanesca
35 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 godz. 30 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min