Urządzenia i Akcesoria
Green Goddess Quinoa Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
quinoa200 g
-
water425 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper3 pinch
-
frozen edamame beans, defrostedfresh edamame beans250 g
-
kale thick stems removed, chopped200 g
-
tenderstem broccoli halved lengthways200 g
-
olive oil plus 20 g2 Tbsp
-
fresh mint leaves5 g
-
fennel bulb finely sliced (approx. 150 g)1
-
fresh flat-leaf parsley cut in pieces, large stalks discarded20 g
-
pomegranate seeds50 g
-
lemon juice15 g
-
sumac1 tsp
-
cider vinegar30 g
-
maple syrup10 g
-
pumpkin seeds25 g
-
sunflower seeds25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
924 mg
Białko
21 g
Kalorie
1980 kJ /
475 kcal
Tłuszcz
24 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican Quinoa Salad
30 min
Detox Salad
10 min
Asian Chopped Salad
20 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Fennel Apple Salad
20 min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min