Urządzenia i Akcesoria
Vegan Bean Burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
garlic cloves2
-
red onions quartered120 g
-
rolled oats50 g
-
red kidney beans (1 x 400 g tin, drained weight approx. 240 g)1 tin
-
chilli sauce to taste½ - 1 tsp
-
English mustard2 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sunflower oil1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.9 g
Kalorie
644 kJ /
154 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
19.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Quick Falafel
30 min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 godz. 20 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 godz. 30 min
Vegetarian Chilli
35 min
Chickpea Pancakes
20 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Seitan Chilli
25 min