Urządzenia i Akcesoria
Vegan Bean Burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
garlic cloves2
-
red onions quartered120 g
-
rolled oats50 g
-
red kidney beans (1 x 400 g tin, drained weight approx. 240 g)1 tin
-
chilli sauce to taste½ - 1 tsp
-
English mustard2 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sunflower oil1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.9 g
Kalorie
644 kJ /
154 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
19.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Quick Falafel
30 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 godz. 30 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 godz. 10 min
Seitan Pie
2 godz. 10 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Vegan Burger
5 godz.
Chickpea Pancakes
20 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min