Urządzenia i Akcesoria
Vegan Bean Burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
garlic cloves2
-
red onions quartered120 g
-
rolled oats50 g
-
red kidney beans (1 x 400 g tin, drained weight approx. 240 g)1 tin
-
chilli sauce to taste½ - 1 tsp
-
English mustard2 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sunflower oil1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.9 g
Kalorie
644 kJ /
154 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
19.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Quick Falafel
30min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Vegetarian Chilli
35min
Chickpea Pancakes
20min
Coconut and Spinach Dahl
50min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Coconut Dhal
20min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min