Baby-friendly Courgette and Goat's Cheese Pearl Barley Risotto
TM6 TM5

Baby-friendly Courgette and Goat's Cheese Pearl Barley Risotto

4.0 (6 ocen)

Składniki

  • 2 garlic cloves
  • 50 g olive oil
  • 400 g courgettes, washed, diced (2 cm)
  • 5 g fresh mint leaves, washed, roughly chopped
  • 1 dried bay leaf
  • 1 pinch ground black pepper
  • 100 g onions, quartered
  • 250 g pearl barley, rinsed, drained
  • 40 g vegetable stock paste, homemade (see tips)
  • 850 g water
  • 120 g goat's cheese, cut in pieces (1 cm)

Wartości odżywcze
na 160 g
Kalorie
1301 kJ / 311 kcal
Białko
9.1 g
Węglowodany
35 g
Tłuszcz
15 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Błonnik
2 g
Sód
0.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy