Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean Green Goddess Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh basil leaves50 g
-
fresh parsley leaves20 g
-
shelled walnuts20 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
olive oil60 g
-
Greek yoghurt120 g
-
mayonnaise30 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
garlic clove1
-
water600 g
-
short dried pasta e.g. fusilli, macaroni250 g
-
tinned tuna in oil drained, in pieces200 g
-
cherry tomatoes halved80 g
-
cucumber thinly sliced150 g
-
green pepper diced (1 cm)100 g
-
avocado cut in slices or diced120 g
-
pitted black olives60 g
-
ground black pepper2 pinches
-
feta cheese60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1404.7 mg
Białko
30.2 g
Kalorie
2935.2 kJ /
701.5 kcal
Tłuszcz
38.5 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min
Frozen coconut Margarita
6 godz. 5 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8 godz.
Sweet potato pikelets
45 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Pears in Orange Syrup
30 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Broccoli and Apple Salad
5 min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min