Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean Green Goddess Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh basil leaves50 g
-
fresh parsley leaves20 g
-
shelled walnuts20 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
olive oil60 g
-
Greek yoghurt120 g
-
mayonnaise30 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
garlic clove1
-
water600 g
-
short dried pasta e.g. fusilli, macaroni250 g
-
tinned tuna in oil drained, in pieces200 g
-
cherry tomatoes halved80 g
-
cucumber thinly sliced150 g
-
green pepper diced (1 cm)100 g
-
avocado cut in slices or diced120 g
-
pitted black olives60 g
-
ground black pepper2 pinches
-
feta cheese60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1404.7 mg
Białko
30.2 g
Kalorie
2935.2 kJ /
701.5 kcal
Tłuszcz
38.5 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 godz. 45 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min
Pistachio Cream Pasta
30 min