Urządzenia i Akcesoria
Risotto met oesterzwam en champagne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porties
Składniki
-
uien gevierendeeld150 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
spek, elk soort in dunne plakjes gesneden100 g
-
oesterzwammen gesneden250 g
-
1 blokje vleesbouillonvleesbouillonpasta1 tl
-
300 g droge witte wijnChampagne300 g
-
water500 g
-
risottorijst300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
Parmezaanse kaas geraspt50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
480.9 mg
Białko
15.3 g
Kalorie
2687.9 kJ /
642.4 kcal
Tłuszcz
27.4 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
69.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
140 jaar Vorwerk
16 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Roergebakken Groenten
Brak ocen
Pizza met parmaham en walnoten
28 godz.
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Brak ocen
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3 godz.
Sloppy Gold Rush Burgers
Brak ocen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Brak ocen
Boekweit met champignons
25 min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3 godz. 10 min
Sinaasappel Sponge Cake
1 godz.
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 godz. 30 min
Bearnaisesaus
20 min