Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g uien, gehalveerd
- 25 g verse gember
- 15 g extra vergine olijfolie
- 100 g water
- 600 g venkelknol, in dunne reepjes
- 1 tl fijn zout, naar eigen smaak
- 1 tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 50 g courgette
- 800 g verse zalmfilet, in 6 stukken
- 20 g graanmosterd
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1148 kJ / 280 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Bolognesesaus
1h 15min
Koninginnenhapje
55min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Brak ocen
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Brak ocen
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Flan van asperges met zeetong
Brak ocen
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Brak ocen
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min