
Urządzenia i Akcesoria
Zalm met venkel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 porties
Składniki
-
uien gehalveerd100 g
-
gember, vers25 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
water100 g
-
venkelknol in dunne reepjes600 g
-
fijn zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 tl
-
kruidnagel1
-
steranijs1
-
courgette50 g
-
zalmfilet, vers in 6 stukken800 g
-
zout naar eigen smaak
-
graanmosterd20 g
Wartości odżywcze na 1 portie
Kalorie
280 kcal /
1148 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Leve de lente
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks