Zalm met venkel
TM6 TM5 TM31

Zalm met venkel

5.0 (5 ocen)

Składniki

  • 100 g uien, gehalveerd
  • 25 g verse gember
  • 15 g extra vergine olijfolie
  • 100 g water
  • 600 g venkelknol, in dunne reepjes
  • 1 tl fijn zout, naar eigen smaak
  • 1 tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
  • 1 kruidnagel
  • 1 steranijs
  • 50 g courgette
  • 800 g verse zalmfilet, in 6 stukken
  • 20 g graanmosterd

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
1148 kJ / 280 kcal
Białko
28 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
17 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy