Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g uien, gehalveerd
- 25 g verse gember
- 15 g extra vergine olijfolie
- 100 g water
- 600 g venkelknol, in dunne reepjes
- 1 tl fijn zout, naar eigen smaak
- 1 tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 50 g courgette
- 800 g verse zalmfilet, in 6 stukken
- 20 g graanmosterd
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1148 kJ / 280 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Forel met hollandaisesaus
50min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 min
Waterzooi van kip
1h
Kimchi
Brak ocen
Boeddha bowl met kip
1h
Lamscurry
1h
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Zomerse pastasalade
30min
Margarita van komkommer en chilipeper
Brak ocen
Koolsoep
50min
Kabeljauw in tomatensaus
30min