Wersje kompatybilne
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vinaigrette
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 2 bossen verse dille (± 20 g takjes)
- 80 g koolzaadolie
- 40 g witte wijnazijn
- 10 g graanmosterd
- ¼ tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
Asperges
- 500 g water
- 700 g witte asperges, geschild, in de lengte verdeeld volgens grootte
- 1 tl suiker
- 1 tl zout
- 10 g boter
Zalm
- 4 verse zalmfilet, ontveld (± 180 g elk)
- 10 g koolzaadolie
- 1 citroen, enkel een beetje geraspte schil
- ½ tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2531 kJ / 607 kcal
- Białko
- 38.8 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 46 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aardbeienmojito
10 min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Brak ocen
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1sa 30 dk
Bechamelsaus
15 min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Brak ocen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1sa 45 dk
Basis kippenbouillon
35min
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45 dk