Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 bos verse peterselie
- 30 g sjalotten, gehalveerd
-
300
g verse eekhoorntjesbrood, schoongemaakt, in stukken
lub 40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperst - 30 g extra vergine olijfolie
- 320 g risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)
- 60 g droge witte wijn
- 800 g water
-
1
tl zout
lub 1 volle tl vleesbouillonpasta - 30 g boter, in stukken
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1861 kJ / 444 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 69.5 g
- Tłuszcz
- 14.4 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rode kool met appel
1h 10min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Appel-notenbrood
1h 25min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Nessuna valutazione
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1 Std.
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 godz.
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1 Std. 30 Min
Fruitige saladedressing
5 Min