Urządzenia i Akcesoria
Risotto met eekhoorntjesbrood
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porties
Składniki
-
verse peterselie1 bos
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperstverse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken300 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water800 g
-
1 volle tl vleesbouillonpastazout1 tl
-
boter in stukken30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
8.1 g
Kalorie
1861 kJ /
444 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
69.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 min
Haver horchata
Brak ocen
Tiramisu met chocolade en chili
Brak ocen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Brak ocen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Brak ocen
Kruiden en Cashew dip
8 godz. 10 min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Brak ocen
Vegetarische bruine rijst
40 min
Pavlova-toren met gemengde bessen
5 godz. 30 min
Tomaat en Chili jam
1 godz. 15 min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 min