Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 sjalotten, gehalveerd
- 250 g gerookte forelfilet, in stukken (ong. 4 filets)
- 150 g verse room
- ¼ tl fijn zout
- 2 snuifjes witte peper
- 20 sneetjes pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)
- 4 - 5 takjes dille, vers, om te garneren
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 257 kJ / 62 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Traditionele vruchtenjam
55 min
Mousse van tonijn
10min
Pruimentaart
1 godz. 30 min
Zalm mozaïek
Brak ocen
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Brak ocen
Pêche Melba
Brak ocen
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 godz.
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 godz. 30 min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Zalmtartaar
10min