Urządzenia i Akcesoria
Forelmousse
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
20 stuks
Składniki
-
sjalotten gehalveerd4
-
gerookte forelfilet in stukken (ong. 4 filets)250 g
-
verse room150 g
-
fijn zout¼ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)20 sneetjes
-
dille, vers om te garneren4 - 5 takjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
4 g
Kalorie
257 kJ /
62 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feestjes
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Nessuna valutazione
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Krokante olijven
1h 30min
Vitello tonnato
13h
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Ananaspakketjes
1h
Mousse van ham
10min
Mousse van tonijn
10min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Romige erwtensoep
40min
Mayonaise
5min