Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 sjalotten, gehalveerd
- 250 g gerookte forelfilet, in stukken (ong. 4 filets)
- 150 g verse room
- ¼ tl fijn zout
- 2 snuifjes witte peper
- 20 sneetjes pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)
- 4 - 5 takjes dille, vers, om te garneren
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 257 kJ / 62 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Guacamole
5min
Vitello tonnato
13 Std.
Mousse van ham
10 min
Mousse van kaas
10 min
Krokante olijven
1 Std. 30 Min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Lasagnerolletjes
Brak ocen
Mousse van tonijn
10 min
Roomkaasspread met radijsjes
5min
Mini champignon pasteitjes
1h 45min
Appelmoes
20 min