Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 sinaasappel, liefst biologisch, schil en sap
- 1 citroen, liefst biologisch, schil en sap
- 700 g water
- 400 g aardappelen, in stukken
- 400 g courgettes, in plakjes (5 mm)
- 4 verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )
- ½ tl zout, volgens smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 80 g boter
-
1
tl anijszaad
lub 1 tl gedroogd venkelzaad - 3 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes, gehakt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1694 kJ / 405 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 2.5 g
Alternatywne przepisy
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min
Forel met hollandaisesaus
50 min
Penne met mosselen
1 Std. 5 Min
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
Sinaasappel-currydressing
10 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Brak ocen
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Brak ocen
Appels met cidersabayon
Brak ocen
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 godz.
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min