Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 sinaasappel, liefst biologisch, schil en sap
- 1 citroen, liefst biologisch, schil en sap
- 700 g water
- 400 g aardappelen, in stukken
- 400 g courgettes, in plakjes (5 mm)
- 4 verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )
- ½ tl zout, volgens smaak
- ½ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 80 g boter
-
1
tl anijszaad
lub 1 tl gedroogd venkelzaad - 3 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes, gehakt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1694 kJ / 405 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 2.5 g
Alternatywne przepisy
Peren in rode wijn
5 Std.
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Ananaspakketjes
1 Std.
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min