Urządzenia i Akcesoria
Kabeljauw met citrusboter
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
sinaasappel liefst biologisch, schil en sap1
-
citroen liefst biologisch, schil en sap1
-
water700 g
-
aardappelen in stukken400 g
-
courgettes in plakjes (5 mm)400 g
-
boter
-
verse kabeljauwfilets (elk 120-200 g )4
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak½ tl
-
boter80 g
-
1 tl gedroogd venkelzaadanijszaad1 tl
-
verse peterselie alleen de blaadjes, gehakt3 takjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
33 g
Kalorie
1694 kJ /
405 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steak au Poivre
20 min
Tarbot met salsasaus
Brak ocen
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Omelet van eiwit
35 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Trio van rijst, vis en groenten
35 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 godz. 10 min
Forel met hollandaisesaus
50 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Bloemkool met kaas
55 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min