Urządzenia i Akcesoria
Butternut en gembersoep
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porties
Składniki
-
olie15 g
-
verse gember15 g
-
butternut pompoen in stukken400 g
-
aardappelen in stukken100 g
-
rauwe cashewnoten60 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
water volgens gewenste consistentie aan te passen700 - 750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
5 g
Kalorie
697 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
De eerste hap: Kip en Groenten
Brak ocen
Butternutsoep met Curry en Mango
30 min
Koolstoofpot met kalkoen
40 min
Courgettesoep met munt
35 min
XXL - Pompoensoep
50 min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 godz. 30 min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3 godz. 45 min
Mysterieuze soep
45 min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Brak ocen
Veelzijdige gladde soep
45 min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1 godz. 40 min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 min