Urządzenia i Akcesoria
Butternut en gembersoep
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porties
Składniki
-
olie15 g
-
verse gember15 g
-
butternut pompoen in stukken400 g
-
aardappelen in stukken100 g
-
rauwe cashewnoten60 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
water volgens gewenste consistentie aan te passen700 - 750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
5 g
Kalorie
697 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Brak ocen
Butternutsoep met Curry en Mango
30 min
Scones met frambozenboter
25 min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35 min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 godz. 15 min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 godz. 5 min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 godz. 40 min
Zeevruchtensoep
30 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 min
Pompoensoep met room
35 min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1 godz. 20 min