Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 75 g room, 35% vet
- ½ tl zout, en iets meer om af te werken
- 225 g diepgevroren doperwtjes
- ½ tl citroensap, naar eigen smaak
- 4 sneetjes spek (15 cm)
- 8 sint-jakobsschelpen, kuit verwijderd
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- creme van balsamicoazijn, als afwerking
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Białko
- 62.6 g
- Węglowodany
- 16.1 g
- Tłuszcz
- 38.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.7 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 2644.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Vislasagne met asperges en prei
1sa 30 dk
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Romige courgettensoep
35 min
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 min
Broccoli-ham omelet
35 min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1sa 30 dk
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Groene pepersaus
20 min