Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
TM6

Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree

4.9 (14 ocen)

Składniki

  • 20 g sjalotten, gehalveerd
  • 10 g boter
  • 75 g room, 35% vet
  • ½ tl zout, en iets meer om af te werken
  • 225 g diepgevroren doperwtjes
  • ½ tl citroensap, naar eigen smaak
  • 4 sneetjes spek (15 cm)
  • 8 sint-jakobsschelpen, kuit verwijderd
  • gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
  • creme van balsamicoazijn, als afwerking

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
2805.3 kJ / 667.9 kcal
Białko
62.6 g
Węglowodany
16.1 g
Tłuszcz
38.1 g
Tłuszcz nasycony
18.7 g
Błonnik
6.8 g
Sód
2644.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy