Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Coating
- 20 g gemalen lijnzaad, (zie tips)
- 100 g water, gefilterd
- 4 sneetjes brood, dag oud, naar keuze (ongeveer 140 g), in stukken gescheurd
- 1 knoflookteentje
- 2 tl gedroogde tijm
- 1 tl gedroogde salie blad
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
Knolselder koteletjes
- 10 g extra vergine olijfolie, plus extra om te bakken
- 1 gele ui, (ca. 180 g), in vieren gesneden
- 1 knoflookteentje
- 2 takjes verse tijm, blaadjes alleen
- 2 takjes verse salie, blaadjes alleen
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
- 2 knolselder, geschild en in 4 plakken gesneden (ongeveer 1,5 cm dik)
- 160 g vegan kaas, (zie tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1496.4 kJ / 356.3 kcal
- Białko
- 11.3 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 16.2 g
- Błonnik
- 17.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40 min
Courgetteomelet
40 Min
Pruimenjam
Brak ocen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Brak ocen
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Brak ocen
Tunesische Chorba
45 Min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Brak ocen
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Brak ocen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Brak ocen
Kleine carnaval beignets
Brak ocen
Bevroren aardbeidaiquiri
10 Min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Brak ocen