Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Coating
- 20 g gemalen lijnzaad, (zie tips)
- 100 g water, gefilterd
- 4 sneetjes brood, dag oud, naar keuze (ongeveer 140 g), in stukken gescheurd
- 1 knoflookteentje
- 2 tl gedroogde tijm
- 1 tl gedroogde salie blad
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
Knolselder koteletjes
- 10 g extra vergine olijfolie, plus extra om te bakken
- 1 gele ui, (ca. 180 g), in vieren gesneden
- 1 knoflookteentje
- 2 takjes verse tijm, blaadjes alleen
- 2 takjes verse salie, blaadjes alleen
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
- 2 knolselder, geschild en in 4 plakken gesneden (ongeveer 1,5 cm dik)
- 160 g vegan kaas, (zie tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1496.4 kJ / 356.3 kcal
- Białko
- 11.3 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 16.2 g
- Błonnik
- 17.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1h 20min
Vegan Caesar saladedressing
Keine Bewertungen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Keine Bewertungen
Gevulde kroketten
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 dk
Paashaas apero-hapjes
Keine Bewertungen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Keine Bewertungen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Pierogi met vlees
1h
Graubünden gerstsoep
Keine Bewertungen