Venusschelpen op zeemanswijze
TM5 TM6

Venusschelpen op zeemanswijze

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 100 g ui
  • 1 - 2 teentjes knoflook
  • 50 g extra vergine olijfolie
  • 1000 g venusschelpen
  • 1 snuifje paprika poeder
  • 50 g witte wijn
  • 150 g visbouillon
  • 2 el verse peterselie, fijngehakt (enkel de blaadjes)
  • 1 tl paneermeel
  • ½ tl zout (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
980 kJ / 235 kcal
Białko
15.85 g
Węglowodany
9.08 g
Tłuszcz
14.98 g
Błonnik
0.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy