Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g ui
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 1000 g venusschelpen
- 1 snuifje paprika poeder
- 50 g witte wijn
- 150 g visbouillon
- 2 el verse peterselie, fijngehakt (enkel de blaadjes)
- 1 tl paneermeel
- ½ tl zout (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 980 kJ / 235 kcal
- Białko
- 15.85 g
- Węglowodany
- 9.08 g
- Tłuszcz
- 14.98 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mayonaise
5 min
Peren in rode wijn
5h
Steak Stroganoff
45min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1h 45min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Champagne en pompelmoes sorbet
Keine Bewertungen
Gekruide lamstaart
40min
Kweeperentaart
Keine Bewertungen
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Keine Bewertungen
Peren in rode wijn
3h 20min
Siciliaanse garnalensalade
40min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min