Venusschelpen op zeemanswijze

Venusschelpen op zeemanswijze

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porties

Składniki

  • ui
    100 g
  • teentjes knoflook
    1 - 2
  • extra vergine olijfolie
    50 g
  • venusschelpen
    1000 g
  • paprika poeder
    1 snuifje
  • witte wijn
    50 g
  • visbouillon
    150 g
  • verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)
    2 el
  • paneermeel
    1 tl
  • zout (opcjonalnie)
    ½ tl

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Kalorie 980 kJ / 235 kcal
Białko 15.85 g
Węglowodany 9.08 g
Tłuszcz 14.98 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...