Urządzenia i Akcesoria
Venusschelpen op zeemanswijze
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porties
Składniki
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (opcjonalnie)½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Kalorie
980 kJ /
235 kcal
Białko
15.85 g
Węglowodany
9.08 g
Tłuszcz
14.98 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vitello tonnato
13 godz.
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 godz. 20 min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1 godz. 20 min
Asperge-langoustine terrine
10 godz.
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 godz.
Quenelles met waterkerssaus
2 godz. 45 min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Gegratineerde coquilles
25 min