Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 bos verse peterselie (ong. 20 g), de blaadjes geplukt
De kalkoen
- 1 takje verse rozemarijn, de blaadjes geplukt
- ½ el zout
- 3 el pindaolie
- 1 kalkoen (gebruiksklaar, ong. 4½ kg), vooraf besteld bij de slager
De vulling
- 200 g wortel, geschild, in stukken (3 cm)
- 80 g ui, gehalveerd
- 60 g sneetjes toastbrood, in 4 stukken gesneden
- 1 el verse tijmblaadjes
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 200 g diepvrieskastanjes, ontdooid
De veenbessensaus
- 80 g ui, gehalveerd
- 1 el boter
-
300
g diepgevroren veenbessen, ontdooid
lub 300 g verse veenbessen - 250 g water
- 4 el suiker
- 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- ½ tl zout
- 2 el porto, rode of witte
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3025 kJ / 722 kcal
- Białko
- 76.4 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 28 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
XXL - Pompoensoep
50 min
Basis brooddeeg
5min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Koninginnenhapje
55min
Taart met peer en brie
1 Std. 10 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
40 Min
Peren in rode wijn
3 godz. 20 min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Ninguna valoración
Rijstpap met tapioca
1 Std. 10 Min