Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 bos verse peterselie (ong. 20 g), de blaadjes geplukt
De kalkoen
- 1 takje verse rozemarijn, de blaadjes geplukt
- ½ el zout
- 3 el pindaolie
- 1 kalkoen (gebruiksklaar, ong. 4½ kg), vooraf besteld bij de slager
De vulling
- 200 g wortel, geschild, in stukken (3 cm)
- 80 g ui, gehalveerd
- 60 g sneetjes toastbrood, in 4 stukken gesneden
- 1 el verse tijmblaadjes
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 200 g diepvrieskastanjes, ontdooid
De veenbessensaus
- 80 g ui, gehalveerd
- 1 el boter
-
300
g diepgevroren veenbessen, ontdooid
lub 300 g verse veenbessen - 250 g water
- 4 el suiker
- 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- ½ tl zout
- 2 el porto, rode of witte
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3025 kJ / 722 kcal
- Białko
- 76.4 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 28 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Brak ocen
Sinaasappel-currydressing
10 min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Brak ocen
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Eekhoorntjesbrood zout
5 min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Chocolade broodpudding
1h 25min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Mosterd-dillesaus
2 Std. 15 Min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min