Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 teentjes knoflook, hartje verwijderd
- 80 g ui, gehalveerd
- 1 tl gedroogd venkelzaad
- 40 g olijfolie
- 600 g water
- 1 volle tl fijn zout
- 400 g witte kool, in repen
- 200 g aardappel, in stukken (1-2 cm)
- 200 g witte bonen, uit blik
- 1 snuifje zwarte peper, vers gemalen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 786 kJ / 188 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 10.6 g
- Błonnik
- 5.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Alpengratin
50min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Brak ocen
Glutenvrije broodjes zonder granen
1h 20min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Curry-wortelbrood
1h 5min
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Omelet met gehakt
1 Std. 10 Min
Appels met cidersabayon
Brak ocen
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Brak ocen
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min