Urządzenia i Akcesoria
Koolsoep
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
teentjes knoflook hartje verwijderd2
-
ui gehalveerd80 g
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
olijfolie40 g
-
water600 g
-
fijn zout1 volle tl
-
witte kool in repen400 g
-
aardappel in stukken (1-2 cm)200 g
-
witte bonen, uit blik200 g
-
zwarte peper, vers gemalen1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
6.3 g
Kalorie
786 kJ /
188 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
5.9 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Winterse soepen
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Linzensoep met spinazie
50 min
Vanillevla met rabarber
50 min
Zoetzure dhal
Brak ocen
Gierst met kip en curry
35 min
Pompoensoep
35 min
Groen gekleurde eieren
Brak ocen
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 godz.
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 godz. 35 min
Slasapje
Brak ocen
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Stoofpot van linzen
2 godz. 35 min
Rode bietensap
10 min