Urządzenia i Akcesoria
Koolsoep
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
teentjes knoflook hartje verwijderd2
-
ui gehalveerd80 g
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
olijfolie40 g
-
water600 g
-
fijn zout1 volle tl
-
witte kool in repen400 g
-
aardappel in stukken (1-2 cm)200 g
-
witte bonen, uit blik200 g
-
zwarte peper, vers gemalen1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
6.3 g
Kalorie
786 kJ /
188 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
5.9 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Winterse soepen
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Brak ocen
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 godz. 5 min
Pompoensoep
35 min
200 g prei fruiten
20 min
Veelzijdige stevige soep
50 min
Zoete of hartige pannenkoeken
35 min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Geroerbakte groenten
10 min
Mangosapje met cayennepeper
10 min
Speltbrood
1 godz. 45 min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Brak ocen
Romige erwtensoep
40 min