Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 teentjes knoflook, hartje verwijderd
- 80 g ui, gehalveerd
- 1 tl gedroogd venkelzaad
- 40 g olijfolie
- 600 g water
- 1 volle tl fijn zout
- 400 g witte kool, in repen
- 200 g aardappel, in stukken (1-2 cm)
- 200 g witte bonen, uit blik
- 1 snuifje zwarte peper, vers gemalen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 786 kJ / 188 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 10.6 g
- Błonnik
- 5.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 godz. 50 min
Pudding met aardbei en peer
Brak ocen
Russische rode bietensalade
1 godz. 10 min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Kweeperentaart
Brak ocen
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 godz. 10 min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min
Borscht
50min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Brak ocen
Zalm met venkel
40 min