Urządzenia i Akcesoria
Koolsoep
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
teentjes knoflook hartje verwijderd2
-
ui gehalveerd80 g
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
olijfolie40 g
-
water600 g
-
fijn zout1 volle tl
-
witte kool in repen400 g
-
aardappel in stukken (1-2 cm)200 g
-
witte bonen, uit blik200 g
-
zwarte peper, vers gemalen1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
6.3 g
Kalorie
786 kJ /
188 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
5.9 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Winterse soepen
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Bloemkoolrijst poke bowl
Brak ocen
Pompoensoep
35 min
Cava Cocktail Surprise
4 godz. 10 min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 godz. 15 min
Veen- en vlierbessen punch
Brak ocen
Heerlijke herfstdressing
Brak ocen
Mexicaanse kippensoep
40 min
Romige snijbietsoep
35 min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Brak ocen
Quinoasalade
40 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Romige courgettensoep
25 min