Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
TM6 TM5 TM31

Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree

(Brak ocen)

Składniki

Pastinaak en anijs puree

  • 150 g melk
  • 10 g Pastis
  • 350 g pastinaak, in stukken
  • 1 kruidnagel
  • 1 steranijs
  • 1 snuifje zout, naar eigen smaak
  • 3 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak

Zeetong in granaatappelboter

  • 300 g zeetongfilet
  • 2 snuifjes zout
  • 75 g sjalotten
  • 3 granaatappels
  • 100 g granaatappelsap
  • 70 g halfgezouten boter, in kleine stukken

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
3046 kJ / 728 kcal
Białko
32.5 g
Węglowodany
71 g
Tłuszcz
33 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy