Wersje kompatybilne
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastinaak en anijs puree
- 150 g melk
- 10 g Pastis
- 350 g pastinaak, in stukken
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 1 snuifje zout, naar eigen smaak
- 3 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
Zeetong in granaatappelboter
- 300 g zeetongfilet
- 2 snuifjes zout
- 75 g sjalotten
- 3 granaatappels
- 100 g granaatappelsap
- 70 g halfgezouten boter, in kleine stukken
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3046 kJ / 728 kcal
- Białko
- 32.5 g
- Węglowodany
- 71 g
- Tłuszcz
- 33 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1hod.
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Pompoen baba ganoush
35 Min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Brak ocen
Amandelbretzels
Brak ocen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Loempia’s
55 Min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1h 35min
Halloween quiche
2 Std.
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min