Wersje kompatybilne
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastinaak en anijs puree
- 150 g melk
- 10 g Pastis
- 350 g pastinaak, in stukken
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 1 snuifje zout, naar eigen smaak
- 3 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
Zeetong in granaatappelboter
- 300 g zeetongfilet
- 2 snuifjes zout
- 75 g sjalotten
- 3 granaatappels
- 100 g granaatappelsap
- 70 g halfgezouten boter, in kleine stukken
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3046 kJ / 728 kcal
- Białko
- 32.5 g
- Węglowodany
- 71 g
- Tłuszcz
- 33 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gembersoep met rode paprika
50 min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
Vitello tonnato
13h
Fruit minestrone met saffraan crème
40 min
Kleine aspergeflans
55min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3h 50 min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 min
Ijs van amarenakersen
8 Std. 10 Min
Brood van gierstmeel
2h 35min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Keine Bewertungen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen