Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 gelatineblaadjes
- water, om te weken
- 1 sinaasappel, liefst biologisch
- 150 g witte asperges, geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
- 20 g sinaasappelsap
- 400 g room
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen cayennepeper
- 150 g groene asperges, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
- 40 g limoensap
- 4 stengels verse koriander
- 50 g rauwe cashewnoten, geroosterd en gezouten
- 120 g eendenborst, met vel, zonder bot, gerookt, dun gesneden
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1292 kJ / 309 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Griekse salade met gestoomde kip
Brak ocen
Aardappelgratin
Brak ocen
Gazpacho met kers en munt
Brak ocen
Paaspastei
Brak ocen
Hollandaisesaus
15min
Veenbessen-chocolade cakemix
Brak ocen
Caipirinha van mango
5 min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 Min
Hollandaisesaus
15min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min