Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g groene asperges, geschild
- 500 g witte asperges, geschild
- 2 stengels vers citroengras, in stukken
- 500 g water
- 100 g ui, gehalveerd
- 50 g boter, koud, in stukken
- 100 g bloemige aardappelen, in blokjes (2 cm)
- 100 g droge witte wijn
-
2
tl groentebouillonpasta
lub 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ½ citroen liefst biologisch, de schil en het sap
- 100 g kokosmelk
- 1 tl zout, volgens smaak
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 4 snuifjes currypoeder
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 942.2 kJ / 225.2 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 15.8 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15 min
Zuurkool
Brak ocen
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Brak ocen
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Brak ocen
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Brak ocen
Romige aspergesoep
25 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min