Wersje kompatybilne
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g ui gehalveerd
- 2 knoflookteentjes
- 500 g knolselder in stukken (2 cm)
- 60 g wortelen in stukken
- 80 g verse champignons
- 30 g olijfolie plus extra om te besprenkelen
- 250 g gekookte linzen gespoeld, uitgelekt
- 200 g kidneybonen, uit blik gespoeld, uitgelekt
- 20 g sojasaus
- 1 tl zoete paprikapoeder
- 2 tl gemengde kruiden, gedroogd
- 3 el biergistvlokken
- 130 g fijne havervlokken
- 1 ½ tl zout
- 300 g zoete aardappelen, geschild, in stukjes (2 cm)
- 80 g sjalotten gehalveerd
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g droge witte wijn
- 150 g groentebouillon
- 350 g broccoliroosjes
- 50 g water
- vers geperst limoensap om te besprenkelen
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- gravy (vleesjus), voor het opdienen (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2421.6 kJ / 578.8 kcal
- Białko
- 21.2 g
- Węglowodany
- 80.7 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 16.7 g
- Sód
- 1645.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Broccolisoep
15 min
Pompoenbrood
1h 45min
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10min
Kimchi
Brak ocen
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Brak ocen
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Brak ocen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Brak ocen
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Brak ocen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Brak ocen
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Romige snijbietsoep
35 min