Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g uien, in vieren gesneden
- 30 g boter, in stukken
- 500 g bevroren doperwtjes
- 500 g water
- 1 tl groentebouillonpasta
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- ¼ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 10 g verse basilicumbladeren
- 50 g ontpitte zwarte olijven
- 200 g mozzarella bolletjes
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 916.1 kJ / 219 kcal
- Białko
- 12.2 g
- Węglowodany
- 14.7 g
- Tłuszcz
- 12.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 666.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Mysterieuze soep
45 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Kleine aspergeflans
55 Min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min
Chocolade broodpudding
1h 25min
Hongaarse champignonsoep
30min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min