Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di pane raffermo
- 50 g di latte
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di carne trita di manzo
- 100 g di mortadella (vedere varianti) tritata
- 100 g di salsiccia a pezzi
- 2 uova
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
- pangrattato
- burro
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 444 kJ / 106.1 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 119.8 mg
Alternatywne przepisy
Cheesecake basca
4h
Fregola con le arselle
45 Min
Ravioli alla valtellinese
1h 45min
Salmone con salsa ai porri e piselli
25 min
Bratwurst con insalata di patate
35min
Bortellina
30 Min
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30min
Monte Cristo sandwich
4h 30min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 Std.
Zuppa di pesce con crostini (senza glutine)
Brak ocen
Pizzoccheri bianchi
55min
Crostata al cioccolato e lamponi
2 Std.