Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 funghi champignon freschi
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 30 g di pangrattato
- 250 g di zucca cotta
- 1 tuorlo
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 80.7 kJ / 19.3 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 65 mg
Alternatywne przepisy
Gattò di patate e spinaci
2 Std.
Sformatini di agretti
1 Std.
Gnocchi di broccoli
1 Std.
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30 min
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1 Std.
Pasta con crema di cavolfiore e gamberi (senza lattosio)
30 min
Licurdia calabrese
1 Std.
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1h 45 min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2 Std.
Polpette tonno e Pak choi
45 Min
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1h 45 min
Polpette di cavolo viola
1h 30 min