Zuppa di cereali e lenticchie a Cottura Lenta

Zuppa di cereali e lenticchie a Cottura Lenta

4.2 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di cipolla in quarti
  • 100 g di carota pelata e a pezzi
  • 50 g di gambo di sedano a pezzi
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di lenticchie decorticate gialle e rosse
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino di sale
  • 120 g di cereali misti
  • crostini di pane a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 499.8 mg
Białko 7.7 g
Kalorie 1292.9 kJ / 309 kcal
Tłuszcz 16.5 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Węglowodany 33.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...