Nuggets di sogliola

Nuggets di sogliola

4.5 22 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 60 g di pane bianco in cassetta
  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 pizzico di sale
  • 2 pizzichi di zenzero in polvere (opcjonalnie)
  • 500 g di filetti di sogliola ben asciutti, privati della pelle e delle lische
  • 40 g di formaggio fresco spalmabile
  • olio per frittura
  • 1 uovo
  • 80 g di pangrattato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 477.5 mg
Białko 27 g
Kalorie 1112 kJ / 265.8 kcal
Tłuszcz 6.5 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Węglowodany 26.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...