Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di pane bianco in cassetta
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di zenzero in polvere (opcjonalnie)
- 500 g di filetti di sogliola ben asciutti, privati della pelle e delle lische
- 40 g di formaggio fresco spalmabile
- olio per frittura
- 1 uovo
- 80 g di pangrattato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1112 kJ / 265.8 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 26.7 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 477.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polpette di ricotta al sugo
50 Min
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45min
Burger di ceci al rosmarino
20min
Mini burger di salmone
1 Std. 30 Min
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4u.
Fish burger
35min
Crocchette di pesce
1 Std.
Polpette di carne e melanzane
50 Min
Panini ranocchio
3h 30min
Brownies (senza glutine)
35min
Pesto di zucchine e basilico
20min
Frittata di linguine
35min