Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di zenzero fresco, pelato e a listarelle
- 150 g di cipolla rossa a listarelle
- 150 g di zucchine a listarelle
- 150 g di carote, pelate e a listarelle
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di code di gambero fresche, sgusciate e pulite
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1071 kJ / 256 kcal
- Białko
- 11.8 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 112.5 g
- Błonnik
- 2.5 g
Alternatywne przepisy
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 Min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25 min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30 min
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30 min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20 min
Verdure miste insaporite
30 min
Spiedini di salmone, riso basmati e insalata di asparagi
35min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30 min
Gamberi insaporiti
15min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Filetto di pesce al vapore con salsa al pomodoro e olive (TM6)
40 Min