Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)

Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)

4.8 460 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

Pesto di pomodori secchi
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • di mandorle pelate
    30 g
  • di pomodori secchi
    80 g
  • di basilico fresco le foglie lavate e asciugate
    40 g
  • spicchio di aglio (opcjonalnie) senz'anima
    ¼
  • di capperi sotto sale sciacquati
    10 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Farro perlato
  • di farro perlato
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di sale
    1 cucchiaino raso
  • di acqua
    550 g
  • di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 665.3 kcal / 2783.8 kJ
Białko 32.1 g
Tłuszcz 34.6 g
Węglowodany 60.1 g
Błonnik 8.7 g
Tłuszcz nasycony 6.5 g
Sód 627.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...