Insalata di farro perlato alla greca

Insalata di farro perlato alla greca

4.7 226 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 300 g di farro perlato
  • 550 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di cetrioli a tocchetti
  • 70 g di cipolla rossa a listarelle
  • 50 g di olive nere denocciolate
  • 10 pomodorini ciliegia in quarti
  • 200 g di Feta a tocchetti
  • pepe nero macinato a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 884 mg
Białko 16.5 g
Kalorie 2194.8 kJ / 524.3 kcal
Tłuszcz 26.1 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 9.7 g
Węglowodany 58.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...