Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di cipolle a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di zucchine a tocchetti (0,5 cm)
- 250 g di carote, pelate e a tocchetti (0,5 cm)
- 100 g di gambo di sedano a tocchetti (0,5 cm)
- 100 g di vino bianco
- 450 g di passata di pomodoro
- 7 - 10 g di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2736 kJ / 654 kcal
- Białko
- 15.9 g
- Węglowodany
- 47.7 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 21.1 g
- Sód
- 4314.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta con ragù di verdure
45min
Sugo pomodoro e ricotta
1h
Pesto di zucchine e basilico
20 min
Pasta integrale con ragù di verdure e frittatina
40min
Conserva di datterini e verdure
7 Std.
Ragù di lenticchie
1h 15 min
Insalata di cavolo cappuccio, carote e pollo alla Vietnamita (TM6)
Brak ocen
Conserva di pomodoro con olive
1h 30min
Sugo allo sgombro
45min
Sugo all'ortolana
1 godz. 5 min
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50min
Sugo al basilico
1h 10min