Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sciroppo al timo
- 40 g di timo fresco, rametti e foglie + q.b. per guarnire
- 200 g di zucchero
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
Cocktail di limone e timo
- 500 g di limone, in quarti + q.b. per guarnire
- 500 g di acqua minerale frizzante
- 200 g di cubetti di ghiaccio + q.b. per servire
- 20 g di miele
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 780.3 kJ / 186.5 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 49.8 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 16.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di fagioli borlotti
1 Std.
Crema di verdure invernale
50 min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30 min
Filetti di pollo alla quinoa con ketchup
1h 20 min
Lasagna di pesce e piselli
1 godz. 5 min
Indonesian Milk Pie
3h
Insalata di pasta fredda con trota e verdure
45 Min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1 Std.
Cracker al farro
2 Std.
Pane lenticchie, ceci e semi misti
9 Std.
Pesce al sale con verdure e dressing all'arancia
50 min
Brioches con il tuppo
3h