Carpaccio di roastbeef e insalata riccia

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porzioni

Składniki

Roastbeef al forno
  • 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste
  • 10 g di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1000 g di carne bovina, taglio scamone
Condimento
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di senape in grani grossi
  • 20 g di aceto di mele
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
  • 300 g di indivia riccia
  • 100 g di indivia belga

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 879.1 mg
Białko 36.1 g
Kalorie 1899.6 kJ / 454 kcal
Tłuszcz 32 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 9.8 g
Węglowodany 4.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...