Crema ai funghi e semi di girasole

Crema ai funghi e semi di girasole

4.1 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 100 g di semi di girasole sciacquati
  • 260 g di acqua
  • 10 g di vino bianco (opcjonalnie)
  • 100 g di funghi champignon freschi a metà o in quarti
  • 50 g di olio di oliva
  • 60 g di scalogno a metà
  • ¼ - ½ cucchiaino di sale
  • ¾ di cucchiaino di pepe nero macinato
  • 10 g di salsa di soia (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 257.3 mg
Białko 4.8 g
Kalorie 445.8 kJ / 106.5 kcal
Tłuszcz 7.5 g
Błonnik 16.7 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 5.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...