Involtini primavera

Involtini primavera

5.0 2 oceny
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
14 pezzi

Składniki

  • 100 g di funghi shiitake freschi interi, senza gambi (circa 6-7 funghi)
  • 150 g di cavolo cappuccio a spicchi
  • 200 g di zucchine senza estremità
  • 100 g di carote sbucciate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino piccante rosso, fresco a pezzi
  • 40 g di olio di sesamo
  • 2 cucchiaini di zucchero
  • 2 cucchiaini di salsa di pesce
  • 2 cucchiaini di salsa di soia
  • 40 g di salsa di ostriche
  • 50 g di germoglio di fagiolo mungo, fresco
  • 14 pezzi di carta di riso per involtini primavera (Ø 21 cm)
  • 1 uovo sbattuto
  • salsa piccante per servire
  • olio di semi di arachide

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 246.8 mg
Białko 2.1 g
Kalorie 482.3 kJ / 115.3 kcal
Tłuszcz 8.4 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 8.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...